Folegandros for sejl

(Til top)
Om os
Kurser
Nyheder
Folegandros
Børn på Folegandros
For Sejl
Ferie
Rejse
Vores hotel
Feriebolig
Kontakt
()

For sejl omkring Folegandros

Oplevelsessejlads!!

Gæst eller gast?
Nu er muligheden der for at opleve det uspolerede, autentiske Grækenland til søs!

Med det gode skib Rosa sejler vi rundt og besøger steder, som normalt kun kan indtages fra søsiden.
Sammen med Peter og Gertrud indgår du som en del af et lille fællesskab. Rosa er en 38 fod stor havkrydser træskib, med plads til op til 4-5 gæster ombord. Skibet er bygget i Maghogny på Brandt Møllers skibsværft i Frederikssund 1980.
Peter og Gertrud har mere end 20 års erfaring fra sejlads i Middelhavet, heraf hovedparten i Grækenland, hvilket har givet et bredt kendskab til både mennesker og kultur, og det gør det muligt at få et kig ind der, hvor turisten normalt ikke har adgang.
I de fleste af årene har Gertrud og Peter udfordret børn og unge med forskellige problemer. Den del af arbejdslivet er nu afsluttet. I stedet skal det være ferieglade og oplevelseslystne gæster, der nu skal nyde livet og udfordres.

Et af de steder vi konstant er vendt tilbage til, og knyttet de stærkeste kontakter til er Folegandros. Øens tiltrækningskraft er magisk og skyldes både de dejlige mennesker og naturen på øen. Det er derfor helt naturligt for os, at indgå i et tæt samarbejde med Anne, som ikke alene er leder af de græske feriekurser, men som også gennem mange år har boet på øen og oparbejdet et dybtgående kendskab til liv, kultur og historie i landet som helhed.

Rosa har også haft et længere togter med gæster ombord. Blandt andet fra Gibraltar over til de Kanariske øer og over Atlanten til Caribien.

I foråret 2007 deltog vi sammen med et par australske venner i EMYRen(East Miditeranien Yacht Rally). Sammen med 67 andre både, sejlede vi langs den tyrkiske kyst til Cypern, Syrien, Libanon, og Israel. En utrolig fantastisk rejse, som har givet mod på mange flere oplevelser i fællesskab med andre.
Sejladsområderne er valgt ud fra de særlige periodiske vindforhold, som er fremherskende.
Udgangspunktet er sejlads, hvor alle kan være med, og hvor der i tilfælde af dårligt sejlvejr er mulighed for, at søge læ og få oplevelser på land.

Sejladsperioden kan aftales individuelt, men minimum 1 uge. Opholdet kan kombineres med ophold på den smukke Folegandros.

Pris pr gæst fra DKK 3000 for 5 dage ekskl. kost. Pr uge DKK 5000 (Transport til og fra skibet er ikke inkluderet)

Yderligere oplysninger:

Græsk mobil: 0030 697 695 4332
Dansk mobil: 0045 6092 9094.
Mail: Gertruds@gmail.com

Det er også muligt for dig at bo på Ampelos på Folegandros og så deltage i dagsejladser til smukke strande, hvor det er svært at komme hen til fods, til naboøer som Sikinos, Ios, Kariotissa og ture ud i det pragtfulde blå.

Du kan kombinere eventuelt med et kursus og således også få oplevelser på land. Kurserne inkluderer Historisk byvandring, Besøg i et hjem i Castro, Udflugt til Bondelandsbyen Ano Meria, Græskkursus, Historisk trekking til Panagia, Afslutningsfest

 

De græske Feriekurser
Folegandros
Greece
Phone: +30 22 86 0 41472
Fax: +30 22 86 0 41472
E-mail: anne@folegandros.dk

www.Folegandros.dk  Forward  Back 
Webmaster 

Print siden | Videresend

Sommerkurser på Folegandros: Maling, tegning, dykning og meget mere
Sommerkurser på Folegandros: Maling, tegning, dykning og meget mere
Sommerkurser på Folegandros: Maling, tegning, dykning og meget mere
Sommerkurser på Folegandros: Maling, tegning, dykning og meget mere
Sommerkurser på Folegandros: Maling, tegning, dykning og meget mere